inschrijven

Trailerchauffeur

Vianen

Kool Transport heeft meer dan 100 jaar ervaring in nationaal en internationaal transport van goederen. Zoals het transport van frisdranken, staal, containers, oud papier, hout, buizen en stukgoed. Op het internationale vlak heeft Kool Transport ervaring in het vervoer van stukgoed, kunststof buizen, papier (oud en nieuw), melkpoeder, recycleproducten, sauna’s en carports, hout en dergelijke. Met een modern wagenpark van meer dan 50 vrachtwagens, een eigen onderhoudswerkplaats en ervaren chauffeurs is Kool Transport in staat om de klant optimaal te bedienen. Een platte organisatie met korte lijnen en een echt persoonlijke benadering.

Voor deze gerenommeerde en dynamische organisatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde, ervaren nationaal/internationaal trailerchauffeur voor de standplaats Vianen!

Over de functie:
Als chauffeur verzorg je het transport van stukgoed binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit betekent dat je veelal overdag rijdt en rekening moet houden met een aantal overnachtingen per week. Eventueel vertrek op zondag of aankomst op zaterdag kan gebeuren. Het betreft het transport van pallets en allerlei soorten stukgoed. Vanzelfsprekend krijg je hulpmiddelen tot je beschikking voor het laden en lossen. Vanwege contact met de klanten heb je een klantgerichte en dienstverlenende benadering en ben je het visitekaartje van het bedrijf.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het CE-rijbewijs, compleet Code 95 en digitale chauffeurspas;
- Is in het bezit van ADR (gewenst niet vereist);
- Bekend met het vervoer van stukgoed en het zekeren van lading;
- Heeft enkele jaren ervaring;
- Heeft een klantvriendelijke en dienstverlenende opstelling;
- Is fysiek fit;
- Is bereid om te overnachten;
- Woont in een straal van ongeveer 35 kilometer van de standplaats Vianen.

Kool Transport B.V. biedt:
Een mooie uitdaging bij modern bedrijf met een prettige, informele werksfeer en modern materieel. Het salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je écht passie voor je vak? Snap je als geen ander dat je op de weg het visitekaartje van de organisatie bent? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren