inschrijven

Trailerchauffeur

Nieuwegein

Kool Transport heeft meer dan 100 jaar ervaring in nationaal en internationaal transport van goederen. Zoals het transport van frisdranken, staal, containers, oud papier, hout, buizen en stukgoed. Op het internationale vlak heeft Kool Transport ervaring in het vervoer van stukgoed, kunststof buizen, papier (oud en nieuw), melkpoeder, recycleproducten, sauna’s en carports, hout en dergelijke. Met een modern wagenpark van meer dan 50 vrachtwagens, een eigen onderhoudswerkplaats en ervaren chauffeurs is Kool Transport in staat om de klant optimaal te bedienen. Een platte organisatie met korte lijnen en een echt persoonlijke benadering.

Voor deze gerenommeerde en dynamische organisatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde, ervaren trailerchauffeur voor de standplaats Nieuwegein!

Over de functie:
Als chauffeur verzorg je het transport van staal binnen Nederland. De vrachtwagens zijn uitgerust met de juiste ladingzekeringsmiddelen en kunnen zowel van boven als van de zijkant geladen en gelost worden. Vanzelfsprekend krijg je hulpmiddelen tot je beschikking voor het laden en lossen. De werkdagen zijn overdag van maandag tot en met vrijdag. Vanwege contact met de klanten heb je een klantgerichte en dienstverlenende benadering en ben je het visitekaartje van het bedrijf.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;
- Heeft enkele jaren ervaring (gewenst niet vereist);
- Heeft een klantvriendelijke en dienstverlenende opstelling;
- Is fysiek fit;
- Woont in een straal van ongeveer 35 kilometer van de standplaats Nieuwegein.

Kool Transport BV biedt:
Een mooie uitdaging bij modern bedrijf met een prettige, informele werksfeer en modern materieel. Het salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je écht passie voor je vak? Snap je als geen ander dat je op de weg het visitekaartje van de organisatie bent? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren