inschrijven

(toekomstige) distributiechauffeurs

Meppel

Steenbergen Transport is op zoek naar gemotiveerde (toekomstige) distributiechauffeurs!
Als logistiek dienstverlener is Steenbergen b.v. gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van zendingen binnen de Benelux en Europa. Door de jarenlange ervaring in de logistieke sector is een specialisatie ontstaan in onder meer automotive- stukgoed- en palletdistributie. Steenbergen b.v. is met 6 vestigingen uitgegroeid tot een grote speler in de (inter)nationale transportsector met meer dan 300 actieve werknemers en dagelijks circa 250 transporteenheden op de weg.

Als familiebedrijf kenmerkt Steenbergen b.v. zich door eigen materieel en eigen mensen in vaste dienst, waarbij dienstverbanden van 40 jaar of meer geen uitzondering zijn. Deze beleidsvoering heeft tot gevolg dat alle medewerkers volgens de 'Steenbergen werkwijze' werken en er een heldere en efficiënte samenwerking is tussen de verschillende vestigingen.

Over de functie:
Voor haar vestiging in Meppel is Steenbergen b.v. op zoek naar gemotiveerde (toekomstige) chauffeurs voor distributiewerkzaamheden binnen de Benelux. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks laden en lossen van zendingen bij diverse filialen en leveranciers (Hier zitten ook zendingen met gevaarlijke stoffen bij). De ritlijsten die aan het begin van de rit worden meegegeven dienen nauwkeurig te worden ingevuld. Verder heb je dagelijks contact met de planner(s) én klanten van Steenbergen b.v. om zo een optimale dienstverlening neer te zetten.

De ideale kandidaat:
- is in het bezit van zijn CE rijbewijs; of bereid deze te halen.
- is in het bezit van zijn digitale bestuurderspas en code 95; of bereid deze te halen.
- is gemotiveerd en beschikt over een klantvriendelijke- en servicegerichte houding.
- is bereid om een cursus ADR (gevaarlijke goederen) te volgen (intern georganiseerd).
- is flexibel in de samenwerking met de planning
- is fysiek fit en stressbestendig.
- woont binnen een straal van 30 km van de standplaats in Meppel.

Steenbergen B.V. biedt:
Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer. Bij Steenbergen Transport wordt gereden met goed materiaal en staat een goede onderlinge omgang hoog in het vaandel. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Benieuwd naar de werkzaamheden van Steenbergen B.V transport?
Klik dan hier voor een korte film.

Ben jij de (toekomstige) vrachtwagenchauffeur die op zoek is naar een afwisselende baan bij een stabiele informele organisatie? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106 of solliciteer direct bij Steenbergen B.V. via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!


Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren