inschrijven

Trailerchauffeur

geldermalsen

Thijmen van Iterson Transport is een mooi familiebedrijf met de standplaats in Geldermalsen. In 1996 heeft Thimen van Iterson het bedrijf gedeeltelijk overgenomen van zijn vader. Met 8 medewerkers wordt er op 8 auto’s gereden. Ze richten zich voornamelijk op binnenlands transport. Er wordt gewerkt met diverse soorten opleggers zodat ook diverse goederen vervoerd kunnen worden.

Vanwege uitbreiding zijn zij nu op zoek naar een trailerchauffeur.

Over de functie:

Als trailerchauffeur bij Thijmen van Iterson Transport verzorg je het transport van diverse soorten goederen. Je wordt ingezet op een walkingfloor-trailer waarbij distributie plaats vindt naar Benelux en Duitsland. Het zelf laden en lossen kan voorkomen en hangt af van het type lading. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en heel af en toe op zaterdag. Afhankelijk van het werk ben je soms de hele week van huis en ook wel eens nachten thuis.

De ideale kandidaat:

- Is in het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderspas;
- Heeft Code 95 compleet;
- Heeft relevante werkervaring met een trekker-oplegger;
- Heeft ervaring met een walkingfloortrailer (gewenst niet vereist);
- Heeft kennis van de Duitse en/of Engelse taal;
- Is bereid om maximaal 3 nachten per week te overnachten; 
- Is enthousiast, representatief en neemt eigen initiatief en is fysiek fit;
- Is klantvriendelijk en dienstverlenend;
- Woonachtig binnen een straal van 35 kilometer van de standplaats Geldermalsen en beschikt over eigen vervoer.

Daarnaast is het mogelijk om als starter in te stromen. Na het behalen van je rijbewijzen kun je dan als trailerchauffeur aan het werk bij Thijmen van Iterson Transport.

Thijmen van Iterson Transport biedt:

Een zelfstandige baan bij een dynamisch transportbedrijf. Bij goed functioneren wordt dit omgezet in een vast dienstverband. Het salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je op zoek naar een baan als trailerchauffeur? Ben je bereid maximaal 3 maal per week te overnachten en ben je fulltime inzetbaar? Woon je in de directe omgeving van Geldermalsen en werk je graag voor een werkgever met mooi materieel? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Benodigde rijbewijzen:
c1e

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren