inschrijven

Aankomend vrachtwagenchauffeur

Rotterdam

Altijd al gedroomd van een baan als vrachtwagenchauffeur?

Dit is je kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand dienstverlener in bulklogistiek voor de chemische-, gas-, polymeer-, en droge voedingsmiddelenindustrie. Den Hartogh is een familiebedrijf, dat is opgericht in 1920, en een hoofdkantoor heeft in Rotterdam. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh.

We zijn lokaal aanwezig in ieder deel van de wereld, met vestigingen op 43 verschillende locaties. Er zijn meer dan 1.500 medewerkers werkzaam. Daarnaast beschikt Den Hartogh over moderne bedrijfsmiddelen waaronder meer dan 18.850 tankcontainers, 6.700 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en 530 vrachtwagens. We zijn trots om te vermelden dat we in 2016 zijn uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport. Voor diverse locaties in regio Rotterdam (Rozenburg, Pernis, Botlek) en Coevorden zoeken wij: Aankomend chauffeurs (zij-instroom).

Voor diverse locaties in regio Rotterdam (Rozenburg, Pernis, Botlek) en Coevorden zijn wij voor Den Hartogh op zoek naar: Aankomend chauffeurs (zij-instroom)!

Over de functie:
Tijdens het lessen voor jouw groot rijbewijs zal je werken in de werkplaats in Rozenburg, of als weegbrug of inspectiemedewerker bij één van onze logistieke centra in de Rotterdamse haven (Botlek/ Pernis).

Met dit werk leg jij de basis voor het zijn van een echte Den Hartogh chauffeur. Op deze manier leer jij vanuit de praktijk ons bedrijf en het materieel van binnen en buiten kennen.

Na deze praktijkperiode is bijvoorbeeld het nalopen, schoonmaken, repareren, aansluiten en afkoppelen van een chemieslang laadslang voor jou geen enkel probleem. Je beheerst dit tot in de kleinste details.

De ideale kandidaat:
- Is super gemotiveerd om een groot rijbewijs te halen;
- Is leergierig en wilt alles van trucks en onze branche weten;
- Is minimaal 18 jaar oud en in het bezit van rijbewijs B;
- Is flexibel inzetbaar t.a.v. werkdagen en werktijden;
- Is klantvriendelijk en kan zelfstandig en secuur werken;
- Beheerst naast de Nederlandse taal, daarnaast ook de Engelse taal goed;
- Woont in de omgeving van Rotterdam, Rozenburg of Coevorden.

Je rijbewijs is binnen, wat nu?!

Nu is het tijd om de kneepjes van het vak te leren en je stap voor stap kennis te laten maken met het werk van een tankcontainer- /tankwagenchauffeur. Dit doen we aan de hand van diverse trainingen, die alle Den Hartogh chauffeurs volgen. Deze trainingen worden geregeld via het Den Hartog Training Institute. Als wij het hebben over trainingen, dan kun je onder andere aan het volgende denken:
- BBS Rijden: waarbij je leert hoe je het best veilig en economisch kunt rijden;
- BBS laden en lossen, waarbij je de kneepjes van het laad- en losproces van de tankcontainer/ tankwagen leert;
- Training in het gebruik van de boordcomputer;
- ADR Basis + Tank certificaat;
- VCA certificaat.

Naast deze trainingen word je voor een minimale periode van 4 weken gekoppeld aan een collega/ mentorchauffeur, die de dagelijkse praktijk kent. Deze mentorchauffeur evalueert ook wanneer je klaar bent om zelfstandig te rijden en te laden/lossen.

Den Hartogh Logistics biedt:
De kans om je droom waar te maken binnen een groeiend internationaal transportbedrijf. De kans om onderdeel te zijn van een groep chauffeurs die hun werk serieus neemt, maar onderdeling ook lol en plezier hebben. Binnen Den Hartogh heb je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en te groeien, samen stippelen we daar een traject voor uit.

Het arbeidsvoorwaardenpakken is conform de cao Beroepsgoederenvervoer. De kosten voor de rijopleiding worden voor 50% gesubsidieerd vanuit het SOOBsubsidiefonds.

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Ben je flexibel inzetbaar, niet vies van hard werken én vind je het leuk om contact met klanten te hebben? Dan is dit misschien wel jouw unieke kans! Wil je meer weten over de vacature of het zij-instroom traject? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren