inschrijven

Toppers die vrachtwagenchauffeur willen worden!

Rotterdam

In verband met de continue vraag naar vrachtwagenchauffeurs zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde zij-instroomkandidaten die graag vrachtwagenchauffeur willen worden!

Over de functie:
Als vrachtwagenchauffeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het transport van goederen over de weg. Je maakt lange dagen, bent vaak fysiek in de weer én wordt iedere dag met uitdagingen geconfronteerd die opgelost moeten worden. Het werk van een chauffeur wordt gekenmerkt als een zelfstandige en verantwoordelijke baan met, in zekere zin, ook een stukje vrijheid Wij bieden gemotiveerde kandidaten de mogelijkheid om zich via het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’ bij diverse transportbedrijven om te laten scholen tot vrachtwagenchauffeur.

De ideale kandidaat:
- Heeft minimaal 2 jaar zijn B-rijbewijs;
- Is bereid het C- en/of CE-rijbewijs én Code 95 te behalen;
- Is bereid om het groot rijbewijs en de digitale bestuurderskaart aan te vragen;
- Is bereid om in alle branches van de transport aan het werk te gaan;
- Is voor een periode van 12 maanden voor minimaal 32 uur per weer beschikbaar voor werk;
- Is bereid en in staat om een gedeelte van de opleidingskosten zelf te financieren;
- Kan een VOG overleggen;
- Beheerst de Nederlandse taal goed;
- Is klantvriendelijk, collegiaal en stressbestendig;
- Beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is fysiek fit en flexibel inzetbaar.

Sectorinstituut Transport en Logistiek biedt:
Een unieke kans om opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur binnen het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur'! Na het behalen van het C- en/of CE-rijbewijs heb je gegarandeerd werk bij de werkgever voor een periode van 12 maanden, waarbij je minimaal 32 uur in de week wordt ingeroosterd.

Deze kans wordt aangeboden via het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’ vanuit het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Ben je flexibel inzetbaar, niet vies van hard werken én vind je het leuk om contact met klanten te hebben? Dan is dit misschien wel jouw unieke kans! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-2596106. Wil je je direct aanmelden voor één van de ikwordvrachtwagenchauffeur-events? Klik dan op de link hieronder én schrijf je in!

https://www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren