inschrijven

Internationaal trailerchauffeur (standplaats Bleiswijk)

Zoetermeer

Gebr. Opstal Transporten is een jong transportbedrijf wat gerund wordt door 3 broers en een sterke groei heeft doorgemaakt het laatste jaar. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland met geconditioneerde goederen. Gebr. Opstal Transporten beschikt over een jong, eigen wagenpark.

Wegens uitbreiding van internationale werkzaamheden zijn wij voor dit familiebedrijf op zoek naar een gemotiveerde Internationaal trailerchauffeur (standplaats Bleiswijk)!

Over de functie:
Als Internationaal trailerchauffeur bij Gebr. Opstal Transporten ben je verantwoordelijk voor het vervoer van geconditioneerde goederen, hoofdzakelijk tussen Zuid-Holland en Parijs. De meeste ritten zijn A-C ritten, waarbij je op dag A eind van de middag begint en op dag C in de ochtend weer terug op de standplaats bent. Je moet rekening houden met meerdere overnachtingen per week.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, digitale bestuurderskaart en code 95;
- Heeft enige kennis van de Engelse / Franse taal;
- Heeft ervaring als trailerchauffeur;
- Is gemotiveerd en heeft een flexibele houding t.o.v. werktijden en -dagen;
- Is zuinig op het materiaal;
- Woont binnen een straal van 40 km van de standplaats in Bleiswijk.

Gebr. Opstal Transporten biedt:
Werken bij een familiebedrijf met een collegiale en goede werksfeer. Gebr. Opstal Transporten rijdt met goed en verzorgd materieel. Het salaris is conform cao beroepsgoederenvervoer.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-2596106. Wil je direct solliciteren bij Gebr. Opstal Transporten? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren