inschrijven

Vrachtwagenchauffeur (CE)

Eerbeek

Schotpoort is ontstaan in 1911. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op allerlei activiteiten. Van garage en wasstraat tot vervoerder in de papierindustrie en milieuservicebedrijf. De laatste decennia legt ons familiebedrijf zich toe op een breed scala aan logistieke activiteiten voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van specialistische spoorbedrijven en overheidsorganisaties tot ziekenhuizen en winkelketens. We zijn hen met 70 chauffeurs en 200 koeriers van dienst. Schotpoort Connect kenmerkt zich door de bijzondere combinatie van warme menselijkheid en expertise. Daardoor verrassen we steeds weer onze opdrachtgevers. Met slimme logistieke oplossingen, die in de hele bedrijfsketen hun positieve effect geven. Maar ook met vriendelijke en beleefde chauffeurs, die het pakketje niet bij de voordeur afgeven maar tot op de tiende verdieping bezorgen. Warme menselijkheid gaat ook over sociaal ondernemen, wat ons betreft. Daarom geven we in onze organisatie ruimte aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Om die reden voeren we ook het keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

Voor deze mooie dynamische organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenchauffeur (CE) voor distributiewerkzaamheden!

Over de functie:
Als chauffeur van Schotpoort Connect bv ben je betrouwbaar, sociaal, representatief en klantvriendelijk. Jouw bijdrage als chauffeur in de relatie met de klant is van groot belang. Je bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf en daarom vanzelfsprekend medeverantwoordelijk voor een optimale uitvoering van het transport én voor de tevredenheid van de klant.

Als chauffeur ben je werkzaam in distributie van goederen op pallets en rolcontainers met een trekker oplegger. Voor de distributie van deze pallets is een elektrische pompwagen beschikbaar. Dagelijks vertrek je vanuit Breukelen of Utrecht en je heb je ongeveer 5-10 afleveradressen. Je draagt er zorg bij dat de goederen netjes en goed worden afgeleverd. Het werkgebied is door heel Nederland heen. Je komt te werken in de dagdienst waarbij een enkele overnachting weleens kan voorkomen.

Kortom een mooie verantwoordelijke functie!

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderskaart;
- Heeft minimaal één jaar ervaring met de trekker oplegger;
- Is in het bezit van een VOG of bereid deze aan te vragen;
- Beschikt over een heftruckcertificaat;
- Beschouwt de klant als koning!;
- Is sociaal, representatief, klantvriendelijk en servicegericht;
- Is betrouwbaar, integer en werkt graag zelfstandig;
- Woont binnen een straal van 30 kilometer rondom Utrecht.

Schotpoort Connect bv biedt:
Een zelfstandige baan bij een innovatief transportbedrijf met een goede werksfeer en leuke collega’s. Schotpoort Connect bv biedt de kandidaat een fulltime contract. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het beroepsgoederenvervoer over de weg.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als distributiechauffeur met de trekker oplegger? Ben je op korte termijn beschikbaar, kan de werkgever op jou rekenen en denk je graag mee met klant én met je werkgever? Is jouw interesse gewekt en voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-2596106 of solliciteer direct bij Schotpoort Connect BV via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
Heftruckcertificaat

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren