inschrijven

Toekomstig vrachtwagenchauffeur. Opleiding + baangarantie!

Regio Brabant

Altijd al chauffeur willen worden?

Onze chauffeurs zijn de motors van het bedrijf! Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen. Wij verwachten van jou inzet en flexibiliteit! Jij bent ons visitekaartje!

Peter Appel Transport wil jou graag helpen met het behalen van je C en CE rijbewijs!

Samen met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) bieden wij jou de mogelijkheid om je op te leiden tot een vakbekwame bakwagen- en/of trailerchauffeur in:

  • Breda
  • Hedel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Geldermalsen
  • Nieuwegein
  • 's-Hertogenbosch

 

STL vergoedt een deel van de opleiding. Peter Appel Transport zal hier ook in investeren en van jou vragen wij een bijdrage die wij eventueel in termijnen kunnen verrekenen met je salaris op het moment je baangarantie van een jaar ingaat!

Ben je in het bezit van je B-rijbewijs maar wil je graag op de weg zijn met het grotere vervoer en de beste winkeldistributiechauffeur van Nederland worden?

Dit is het moment om in te stappen!

Op 18 januari 2018 vertellen wij je er persoonlijk graag meer over. Wil jij hierbij zijn? Solliciteer onderaan direct bij Peter Appel Transport via de sollicitatiebutton onderaan de vacature.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Kenny Fonseca (STL) via 088-2596260 of met Edita Mesanovic (Recruiter Peter Appel Transport) via 06-58950950 tijdens kantoortijden.

Peter Appel Transport is een gedreven organisatie die gaat voor groei op een no-nonsense manier. Samen met jou willen wij ‘slim op weg’ zijn! Slim op weg betekent dat je altijd bezig bent in je eigen vakgebied naar hoe het effectiever, makkelijker en sneller kan! Je bent oplossingsgericht en op zoek naar een uitdagende baan in de winkeldistributie. 

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren