inschrijven

Gezocht: Kooiaap chauffeur!

Best

Maters Huissen bv is een familiebedrijf, opgericht in 1889 en gevestigd in Huissen. Het biedt een breed scala aan internationale en nationale transportdiensten. Het dienstenaanbod is breed en omvat bouwtransport (o.a. beton-, glas-, hout-transport) daarnaast ook actief in geconditioneerd transport en huiftransport. Het wagenpark van Maters Huissen bv is goed onderhouden en onlangs uitgebreid. Enthousiast, leergierig en gemotiveerd zijn kenmerken die het bedrijf graag ziet in een geschikte kandidaat.

Voor een opdrachtgever met de standplaats Best (Noord-Brabant) zijn we zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige Kooiaap chauffeur (ervaring met een kooiaap is een pre).

Over de functie:
Als trailerchauffeur verzorgt je de distributie van verschillende soorten plaatmateriaal (hout) voor diverse klanten in regios: Limburg, Noord-brabant, zeeland en Zuid-Holland. Je hebt tussen de 10 en 15 laad- en losadressen per rit, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van de goederen met een kooiaap. De ritten zijn naar meubelmakers, stand-bouwers, en interieurbouwers. Je werkdag begint ’s ochtends vroeg tussen 06.00 -7.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Rond 15.30 uur kom je weer terug op de standplaats om geladen te worden voor de volgende dag. Je werkweek is van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je vrij.

De ideale kandidaat:

- Is in het bezit van rijbewijs CE, digitale bestuurderspas en Code 95;
- Heeft minimaal 2 jaar ervaring als trailerchauffeur;
- Heeft ervaring met een kooiaap (pre);
- Heeft een heftruckcertificaat (eis);
- Snapt als geen ander het belang van veiligheid en kwaliteit in het werk;
- Is gemotiveerd, energiek en leergierig;
- Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig;
- Werkt nauwkeurig en is stressbestendig;
- Is klantvriendelijk en denkt mee tijdens opdrachten;
- Heeft een flexibele instelling t.o.v. werktijden;
- Woont binnen een straal van 20 kilometer van standplaats Best (Eindhoven).

Maters Huissen bv biedt:

Een dynamische baan bij een mooi familiebedrijf. De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde en leergierige chauffeur die graag op een bouwplaats werkt? Snap je als geen ander het belang van veiligheid en kwaliteit in je werk? Ben je klantvriendelijk en denk je graag mee tijdens opdrachten? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
Heftruckcertificaat

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren