inschrijven

Transportplanner!

Amersfoort

POT Verhuizingen/Logistiek is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in Amersfoort. De visie van POT Verhuizingen/Logistiek is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat hier (in)direct bij komt kijken. Het streven is om op het gebied van service en kwaliteit het beste verhuisbedrijf van Nederland te zijn! De combinatie van de visie en het streven heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf inmiddels meer dan 110 jaar bestaat.

Voor dit gerenommeerde bedrijf zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste transportplanner!

Over de functie:
Als transportplanner bij Pot Verhuizingen geef je leiding aan 30 – 40 medewerkers en maak je de dagelijkse planning voor het transport. Je bent lid van het MT en rapporteert aan de logistiek directeur. Binnen het bedrijf ben je een echte spin in het web; je bent de schakel tussen de buitendienst (sales) en de uitvoering. Dat betekent dat je alle processen rondom de planning, personeel en materiaal goed overziet, managet en ingrijpt daar waar nodig. Je bent communicatief vaardig en ziet het belang van een optimale samenwerking in de keten. Gezien de complexiteit van de functie is HBO werk- en denkniveau vereist. Het zwaartepunt van de functie ligt bij het leidinggeven. Dat maakt dat leidinggevende ervaring in een complexe omgeving zwaarder weegt dan logistieke ervaring. Je werkdag is van maandag tot en met vrijdag waarbij je werktijden liggen tussen 7:00 tot 17:00 uur, 1 middag ben je vrij om 12.00 uur.

De ideale kandidaat:

  • Beschikt over HBO werk en denkniveau;
  • Heeft aantoonbare werkervaring in de logistiek en in leidinggeven;
  • Beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en communicatieve vaardigheden;
  • Bruist van energie en beschikt over een hands on-mentaliteit;
  • Durft feedback te geven en denkt graag mee over verbeteringen;
  • Is stressbestendig en oplossingsgericht;
  • Woont binnen een straal van 30 km van de standplaats Amersfoort.


Pot verhuizingen biedt:
Een uitdagende functie binnen een hecht team en een prettige werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die stressbestendige en gemotiveerde transportplanner die wij zoeken? Bruis je van de energie, werk je nauwkeurig en houdt je van veel verantwoordelijkheden in je werk? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via 088-2596106 of reageer direct via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je sollicitatie wordt direct doorgestuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren