inschrijven

Bakwagen- en trailerchauffeur gezocht!

Rotterdam

Zonneveld Distributie B.V. is een distributiebedrijf wat door heel Nederland actief is. Het bedrijf verzorgt het transport van o.a. pakketten en goederen op pallets  voor vaste gerenommeerde opdrachtgevers. Verder werkt het bedrijf met verschillende distributie- en koeriersbedrijven die door heel Nederland actief zijn. Daarnaast vervoert Zonneveld Distributie B.V. spoeddiensten voor de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Zonneveld-Distributie b.v. is gevestigd in Rotterdam.

Voor deze dynamische organisatie zijn we per direct op zoek naar een bakwagen- én een trailerchauffeur voor distributiewerk!

Over de functie: 
Als chauffeur bij Zonneveld Distributie verzorg je het transport van pakketten en stukgoederen in de regio van Rotterdam, en Noord- en Zuid-Holland voor vaste klanten. Het laden en lossen gebeurt met een elektrische pompwagen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, waarbij je werkt tussen ongeveer 11:00 uur en 20:00 uur.

De ideale kandidaat: 
- Is in het bezit van rijbewijs C en/of CE en digitale chauffeurspas;
- Heeft de Code 95 compleet;
- Heeft minimaal één jaar ervaring als chauffeur;
- Is fysiek sterk en klantvriendelijk;
- Is gemotiveerd en verantwoordelijk;
- Woont binnen een straal van 25 km van de standplaats in Rotterdam.

Zonneveld distributie B.V. biedt: 
Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf, waarbij je zult werken met goed materieel. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer. Je krijgt een half jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als trailerchauffeur? Ben je gemotiveerd, flexibel inzetbaar en heb je ervaring als trailerchauffeur? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? neem dan contact met ons op via: 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren