inschrijven

Chauffeur autolaadkraan

Noordwijkerhout

Meeuwenoord Vervoer is hecht familiebedrijf met een historie die teruggaat naar 1905. Inmiddels is het vervoersbedrijf uitgegroeid tot een dynamische speler met totaaloplossingen voor vracht- en containervervoer. Kwaliteit, service en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. Met een focus op sierteelt- en geconditioneerd transport, transport van containers en recycling én speciaal transport is Meeuwenoord Vervoer van vele markten thuis.

Voor dit dynamische vervoersbedrijf zijn wij op zoek naar een Chauffeur Autolaadkraan!

Over de functie:
Als Chauffeur Autolaadkraan is geen dag hetzelfde. Je bent onderweg naar uiteenlopende klussen, waarbij je altijd zelf verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van de goederen met de kraan. Je vervoert met name bouwmaterialen, machines, containers en overige stukgoederen. Daarnaast houd je je bezig met hijswerk waarbij gebruik gemaakt wordt van een jib. De werkdag start tussen 06:00 – 08:00 en eindigt als je dienst erop zit.

De ideale kandidaat:
- Beschikt over een CE-rijbewijs, Code 95 én digitale bestuurderspas;

- Beschikt over een geldig TCVT-certificaat autolaadkraan;  

- Snapt als geen ander het belang van veiligheid en kwaliteit in het werk;

- Vindt het leuk om contact met klanten te onderhouden en is servicegericht;

- Beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is fysiek fit en durft beslissingen te nemen;

- Is flexibel inzetbaar en werkt nauwkeurig;

- Woont binnen een straal van 20km van de standplaats in Noordwijkerhout.

Meeuwenoord Vervoer biedt:
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een hecht team chauffeurs. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Heb je ervaring met de autolaadkraan en houd je van afwisseling in je werkzaamheden? Vind je het leuk om contacten te onderhouden, werk je nauwkeurig en snap als geen ander het belang van veilig werken? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106 of reageer direct op de vacature via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je sollicitatie wordt dan direct doorgestuurd naar Meeuwenoord Vervoer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
TCVT Machinist autolaadkraan laden en lossen

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren