inschrijven

Planner

Noordwijkerhout

Meeuwenoord Vervoer is hecht familiebedrijf met een historie die teruggaat naar 1905. Inmiddels is het vervoersbedrijf uitgegroeid tot een dynamische speler met totaaloplossingen voor vracht- en containervervoer. Kwaliteit, service en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. Met een focus op sierteelt- en geconditioneerd transport, transport van containers en recycling én speciaal transport is Meeuwenoord Vervoer van vele markten thuis.

Voor dit dynamische vervoersbedrijf zijn wij op zoek naar een Planner!

Over de functie:
Als Planner bij Meeuwenoord Vervoer ben je verantwoordelijk voor het efficiënt indelen van transportopdrachten. Je neemt opdrachten in ontvangst en verwerkt deze tijdig en correct. Je zorgt dagelijks voor de transport- en containerplanning en maakt optimaal gebruik van de aanwezige informatietechnologie. Je rust niet voor je de meest efficiënte ritplanning hebt gemaakt en je bent daarnaast het aanspreekpunt van chauffeurs, klanten en potentiële opdrachtgevers. Je stuurt de chauffeurs aan en monitort ze bij de uitvoering van de werkzaamheden. Als planner houd je je hoofd altijd koel en behoud je altijd het overzicht. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, waarbij je om de dag een vroege of latere dienst draait. Eens in de vier weken draai je ook op zaterdag een korte ochtend dienst. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om soms eerder te beginnen of anderzijds later te eindigen.

De ideale kandidaat:
- Heeft minimaal een MBO werk- en denkniveau;

- Beheerst de Nederlandse-, Duitse- en Engelse taal in woord en geschrift;

- Is een echte duizendpoot en vind het leuk om in een hectische omgeving te werken;

- Beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen;

- Is commercieel, stressbestendig en communicatief vaardig;

- Woont binnen een straal van 20 km van de standplaats in Noordwijkerhout.

Meeuwenoord Vervoer biedt:
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een hecht team chauffeurs. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Ben je een echte duizendpoot en ben je van alle markten thuis? Vind je het leuk om contacten te onderhouden, ben je stressbestendig en vind je het leuk om telkens weer de meest efficiënte ritplanningen te maken? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106 of reageer direct op de vacature via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je sollicitatie wordt dan direct doorgestuurd naar Meeuwenoord Vervoer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren