inschrijven

CE-chauffeur

Amsterdam

Arrowline Amsterdam is een dynamische en snelgroeiende organisatie op het gebied van transport, logistiek en support. Voor diverse opdrachtgevers staat Arrowline dagelijks in de startblokken om aan de wensen van de klanten te voldoen. Dit doet Arrowline met één succesvol en zeer collegiaal team waarbij de lijnen kort zijn en waar werkplezier een van de belangrijkste factoren is. Arrowline is een gezond en sociale organisatie, er wordt veel aandacht geschonken aan de persoon en binnen de organisatie zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. De organisatie heeft een actieve Personeelsvereniging met jaarlijkse initiatieven, waaronder personeelsuitjes. Onlangs heeft Arrowline het Keurmerk Paychecked in Transport behaald.

 Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar een CE Chauffeur

Over de functie:
Als CE chauffeur bij Arrowline houd je je bezig met de distributie van afzetcontainers tussen diverse depots binnen Nederland, België en Duitsland. Ook zijn er vaste routes waarbij er pickups gedaan worden bij voornamelijk vaste klanten. Ben je op zoek naar dagelijkse regelmaat door vaste werktijden? Dan ben je bij Arrowline aan het juiste adres. Planning ontvang je ruimschoots van te voren. De routes starten zowel overdag (14:00-16:00) als ’s avonds (19:30-21:30). Standplaats is Amsterdam Westpoort waar je dagelijks ook terugkeert. Het wagenpark is jong en verzorgd. Is je doel om door te groeien binnen Arrowline en het LZV certificaat te behalen? Deze mogelijkheden biedt Arrowline.

De ideale kandidaat:
-Is in het bezit van rijbewijs CE en code 95;

-is gemotiveerd, representatief, flexibel en verantwoordelijk;

-is klantvriendelijk;

-goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;

-Is in het bezit van eigen vervoer om het depot te bereiken;

-Woont binnen een straal van 40 km van standplaats Amsterdam Westpoort.

Arrowline biedt:
Een afwisselende baan binnen een succesvol en collegiaal team. Vaste routes met dagelijkse vaste werktijden en waarbij het rooster voor minimaal een week vast staat. Binnen het bedrijf zijn er doorgroeimogelijkheden op zowel transport- als logistiek gebied. Opleidingsmogelijkheden op transportgebied zijn aanwezig. Salariëring is conform CAO 'Beroepsgoederenvervoer over de Weg'. Daarnaast kom je terecht in een warm team waar werkplezier de boventoon voert. Verder ontvang je een telefoonvergoeding, reiskostenvergoeding en heb je snel uitzicht op een vast dienstverband. Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren