inschrijven

Chauffeur CE Walkingfloor (parttime/fulltime)

asten

Krol Transport uit Asten is een klein internationaal transportbedrijf dat sinds 2006 actief is in het agrarisch vervoer. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en heeft het een wagenpark met 8 wagens. Met een vast team collega’s zijn ze verantwoordelijk voor het bevoorraadden van mest bij grote champignon kweekers in Nederland, België, Duitsland en Noord-Frankrijk.

Voor dit groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een (fulltime/partime) Walkingfloor chauffeur* die het team komt versterken!

Over de functie:
Als Walkinfloor chauffeur ben je verantwoordelijk voor leveren van mest bij de champignon kweekers in het grensgebied Duitsland, België, Noord-Frankrijk en Nederland. Je rijdt van maandag tot vrijdag in de dagdienst. Je begint circa 03.00 – 04.00 uur en je bent in de middag klaar en gemiddeld maak je 50 á 60 uur per week. Binnen de functie moet je rekening houden met twee overnachtingen per week en incidenteel kan het voorkomen dat je op een zaterdag moet werken.

*Parttimers die 1 a 3 dagen willen werken en gepensioneerde zijn ook welkom.

De ideale kandidaat:
- Beschikt over CE rijbewijs en digitale bestuurderspas;
- Heeft Code 95 compleet;
- Heeft een flexibele werkhouding;
- Is betrouwbaar en een echte aanpakker;
- 30 km vanaf de standplaats in Asten.

Krol Transport biedt:
Een afwisselende baan met informele werksfeer en een hecht team. Salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Werk jij graag bij een kleine organisatie? Rij je graag op de Walkingfloor en vind je het geen probleem te overnachten? Dan zoeken wij jou!

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan de pagina. Je sollicitatie komt dan direct binnen bij Transportbedrijf Krol!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren