inschrijven

Internationaal Chauffeur

Maasdijk

CARGOBOSS is een modern, internationaal transportbedrijf, dat is gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten, groenten en fruit. Dagelijks wordt er, samen met het zusterbedrijf CARGOBOSS gereden naar voornamelijk Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Beide bedrijven samen beschikken over een modern wagenpark van zo`n 110 vrachtwagens en een op- en overslagloods van 2500 vierkante meter met 16 dockshelters.

CARGOBOSS wil haar gedreven team graag versterken met een ervaren, enthousiaste en representatieve Internationaal Chauffeur!

Over de functie:
Als internationaal chauffeur bij CARGOBOSS rijd je op alle bestemmingen binnen Duitsland of Frankrijk. Je rijdt met een combi en vervoert hoofdzakelijk AGF en sierteelt in deelpartijen. Je vertrekt voornamelijk in de avond en rijdt `s-nachts. De ritten duren ongeveer twee dagen, wat inhoud dat je per week rekening moet houden met twee tot drie overnachtingen.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;
- Heeft minimaal twee jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur;
- Is gemotiveerd, enthousiast en representatief;
- Is klantvriendelijk en flexibel;
- Werkt graag zelfstandig en is een harde werker;
- Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Heeft kennis van de Duitse taal in woord en geschrift (pre);
- Woont binnen een straal van 50 kilometer van de standplaats Maasdijk.

CARGOBOSS biedt:
Een mooie en dynamische baan met ritten door heel Duitsland bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf. Salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als internationaal chauffeur? Ben je een harde werker, gemotiveerd, ervaren en ben je bekend met rijden op Duitsland? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106. Wil je direct solliciteren bij CARGOBOSS? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren