inschrijven

Chauffeur Autolaadkraan

Amsterdam

Apollo Verhuizingen BV is gespecialiseerd in verhuizingen, opslag én archiefbeheer. Samen met de medewerkers werkt Apollo Verhuizingen BV hard om de verstoringen van de dagelijkse bezigheden tijdens een verhuizing tot een minimum te beperken. Hierbij gaan zij betrokken, flexibel inzetbaar en probleemoplossend te werk en doen zij er alles aan om van nieuwe klanten vaste relaties te maken.

Apollo Verhuizingen BV groeit en is daarom op zoek naar een Chauffeur Autolaadkraan!

Over de functie:
Als chauffeur autolaadkraan werk je voornamelijk voor een vaste opdrachtgever van Apollo Verhuizingen BV. Je begint je dag bij het centrale magazijn en haalt daar de goederen op die je vervolgens naar verschillende werken in Amsterdam en omstreken distribueert. Je kan hierbij denken aan buizen, leidingen, afsluiters en andere speciale onderdelen voor waterwerken. De goederen vervoer je met een open vrachtwagen met autolaadkraan en indien nodig ook met aanhanger. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen met de autolaadkraan, dit werk is fysiek niet belastend. Je werkt in deze functie samen met drie andere chauffeurs, maar allemaal ben je verantwoordelijk voor je eigen routes. Je werkt van maandag tot en met vrijdag waarbij je rekening houdt met werktijden tussen 06:30uur en 17:30uur. Incidenteel is er sprake van overwerk wanneer er met spoed bij een calamiteit onderdelen geleverd moeten worden.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van een CE-rijbewijs, Code 95 en digitale bestuurderskaart;
- Heeft minimaal twee jaar ervaring met de autolaadkraan;
- Is in het bezit van een geldig TCVT Machinist autolaadkraan laden en lossen-certificaat (pre);
- Kan een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen (eis);
- Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
- Is communicatief vaardig en vindt het leuk om contact met klanten te onderhouden;
- Kan goed zelfstandig aan de slag, maar is daarnaast ook collegiaal;
- Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is flexibel inzetbaar en denkt in oplossingen;
- Woont binnen een straal van 25km van de standplaats in Amsterdam.

Apollo Verhuizingen BV biedt:
Een zelfstandige functie binnen een hecht team van chauffeurs. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Apollo Verhuizingen BV biedt de mogelijkheid om noodzakelijke opleidingen via het bedrijf te volgen.

Kan je goed overweg met de autolaadkraan en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ga je geen uitdaging uit de weg, vind je het leuk om contact met klanten te onderhouden en werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan gerust contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Gebruik in dat geval de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je sollicitatie wordt dan direct doorgestuurd naar Apollo Verhuizingen BV!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
TCVT Machinist autolaadkraan laden en lossen

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren