inschrijven

Enthousiaste bakwagenchauffeur! (FT)

Ridderkerk

Met een veelzijdig wagenpark en vakkundig personeel voert Transport Arie Kreuk opdrachten van haar klanten geheel rimpelloos uit, zowel direct transport als deelladingen. Tevens biedt Transport Arie Kreuk contractvervoer aan waarbij het transportmaterieel is uitgevoerd naar de wensen van de klant, zelfs in de eigen bedrijfskleuren en huisstijl.

De medewerkers zijn voor Transport Arie Kreuk een belangrijke factor. Transport is een dienstverlening en dat blijft mensenwerk. Vanwege de prettige werksfeer hebben vele medewerkers een lang dienstverband. Werken voor Transport Arie Kreuk biedt je naast vrijheid, ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Over de functie:
Je levert dagelijks diverse soorten goederen, hoofdzakelijk door Nederland en België. Ook verdere bestemmingen komen voor, waarbij overnachten noodzakelijk is. Als chauffeur heb je dus geen 9 tot 5 baan! Wel beschik je meestal over een vast voertuig. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van het voertuig én het vastzetten van de lading.

De ideale kandidaat:
- Is in bezit van rijbewijs C, met geldige code 95;
- Is minimaal in het bezit van VCA Basis en een digitale bestuurderskaart;
- Heeft minimaal 1 jaar rijervaring met een bakwagen en woont in de regio Ridderkerk;
- Indien je in het bezit bent van rijbewijs CE en/of TCVT certificaat is dit een pré.

Transport Arie Kreuk BV biedt:
Een uitdagende functie in een goede werkomgeving volgens de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer over de Weg.

Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Benodigde rijbewijzen:
C
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren