inschrijven

Distributiechauffeur(s) CE!

Tiel

Mol Cargo is een internationaal transportbedrijf opgericht in 1934. Wat ooit begon als een kleine logistieke onderneming, is in drie generaties tijd uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met transport, warehousing en distributie als kernactiviteiten. Per dag worden circa 1600 orders gereed gemaakt voor verzending naar de Benelux, Duitsland en Italië. Naast het vervoeren van stukgoed is Mol Cargo gespecialiseerd in het vervoeren van tweewielers.

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een Distributiechauffeur(s) CE!

Over de functie:
Als chauffeur verzorg je het transport van voornamelijk palletwerk, motoren en scooters naar bedrijven en particulieren in de Benelux. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen, hulpmiddelen worden op locatie ter beschikking gesteld. Binnen deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst en moet je rekening houden met ongeveer 15 stops per dag. Je bent werkzaam in de dagdienst. Werken op de zaterdag komt ongeveer 4 à 6 keer per jaar voor, hiervoor wordt een rooster opgesteld.

De ideale kandidaat:
• Is in het bezit van het CE-rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderspas;
• Heeft een geldig ADR-certificaat (pre);
• Heeft enige werkervaring en affiniteit met distributievervoer;
• Heeft een representatieve houding en is klantgericht;
• Woont binnen een straal van 25 km van de standplaats Tiel.

Mol Cargo biedt:
Een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je stressbestendig en heb je affiniteit met distributievervoer? Wil je graag een afwisselende functie en vind je een prettige en informele werksfeer belangrijk? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren