inschrijven

Chauffeur Route inzameling

Dongen

Van den Noort is een ambitieus en ondernemend familiebedrijf met één grote passie: “afval voor vernieuwing!”. Daarbij kiezen zij nadrukkelijk voor maximaal hergebruik va afval- en reststromen door recycling, het terugwinnen van grondstoffen, het opwekken van zoveel mogelijk energie en warmte uit de overige afvalstromen en het reduceren van CO2-uitstoot. Bij Van den Noort zijn ze betrouwbaar, persoonlijk en gepassioneerd voor afval. Ze staan bekend om de snelheid, flexibiliteit en kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Ze leveren liever vandaag dan morgen. De lijnen zijn kort, directie en medewerkers denken graag met opdrachtgevers meer om samen tot de beste oplossing te komen.

Over de functie:
Als chauffeur bij Van den Noort bezoek je met de perswagen diverse klanten binnen onze regio; Brabant. Je haalt daar het afval op en transporteert die vervolgens naar één van onze locaties; Dongen, Breda of Waalwijk. Je hebt geen lange laad- en lostijden.

De ideale kandidaat:
-
is in het bezit van het C/CE rijbewijs;
- is een ervaren chauffeur;
- is in het bezit van Code 95;
- is in het bezit van een geldig VCA-certificaat of is bereid om deze te halen;
- gaat zorgvuldig om met materiaal en lading;
- is bereid om 1 keer per 14 dagen te werken op zaterdag;
- woont binnen een straal van 20 km van Dongen, Waalwijk of Oss.

Van den Noort biedt:
Een fijne werksfeer met leuke collega's. Ieder jaar worden leuke uitjes en bedrijfsfeesten georganiseerd. Van den Noort vindt het belangrijk om in personeel te blijven investeren, daarom bieden zij het personeel de kans om zichzelf te ontwikkelen in het vakgebied en als persoon.

Werk je graag buiten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Benodigde rijbewijzen:
C, CE
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren