inschrijven

Trailerchauffeur

Breda

Van Dijk Expresse is een bloeiend bedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring in het sneltransport, koelvervoer en nachtdistributie binnen de Benelux. Met een modern wagenpark van 32 voertuigen verzorgd Van Dijk Expresse (ADR) gepalletiseerde stukgoederen vanuit de standplaats in Breda. Het bedrijf onderscheidt zich door de servicegerichtheid en zij handelen vanuit principe afspraak is afspraak.

Voor dit dynamische bedrijf zijn wij op zoek naar een representatieve Trailerchauffeur!

Over de functie:
Als trailerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van gepalletiseerde stukgoederen door de Benelux. Van Dijk Expresse dient verschillende klanten en dat betekend dat er geen enkele dag hetzelfde is. Binnen de functie werk je van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst. Het betreft een fulltime functie maar mocht je meer uren willen maken, dan is dat in overleg altijd mogelijk.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, digitale bestuurderskaart en code 95;
- Beschikt over een geldige ADR-basis certificaat (is bereid dit te behalen);
- Is representatief en een échte aanpakker;
- Woont binnen een straal van 25 km vanaf de standplaats in Breda!

Van Dijk Expresse biedt:
Een uitdagende functie binnen een dynamisch transportbedrijf. De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Hou je van afwisselende ritten en werk je graag doordeweeks?
Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren