inschrijven

Allround Chauffeur

Hippolytushoef

KAAN Transport B.V. is een écht familiebedrijf met veel kennis op het gebied van transport, goederenvervoer, verhuizingen en tijdelijke opslag. Het bedrijf kent zijn oorsprong in de jaren ’20 van de vorige eeuw en inmiddels staat de derde generatie van de familie Kaan aan het roer. Met een hecht team chauffeurs en medewerkers verzorgt KAAN Transport B.V. een breed scala aan transportopdrachten.

Voor deze dynamische speler zoeken wij flexibel inzetbare en gemotiveerde Allround Chauffeur!

Over de functie:
Als allround chauffeur vind je in de eerste plaats van afwisseling in het werk leuk. Je houdt je namelijk bezig met het transport van alle voorkomende goederen. Het komt dan ook voor dat je wordt ingezet voor een distributieroute, terwijl je je de volgende dag bezighoudt met het exceptioneel transport en de dag daarna helpt met verhuizen. De ritten die je maakt zijn afhankelijk van de soort opdrachten die KAAN Transport B.V. uitvoert. Geen dag is dan ook hetzelfde. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. De avonden en weekenden ben je over het algemeen thuis. Overnachtingen komen slechts incidenteel voor en je werkt door een roulatieschema slechts enkele keren per jaar in het weekend.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van CE-rijbewijs, Code 95 en digitale bestuurderskaart;
- Heeft enkele jaren aantoonbare ervaring met het rijden op de trekker-oplegger;
- Heeft een groot doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
- Is sociaal, accuraat en fysiek sterk;
- Houdt van afwisseling in de werkzaamheden en is stressbestendig;
- Woont binnen een straal van 30 kilometer van de standplaats in Hippolytushoef.

KAAN Transport B.V. biedt:
Een zeer afwisselende functie binnen een hecht en dynamisch familiebedrijf. Salariëring is op basis van de cao Beroepsgoederenvervoer.

Beschik jij over een flinke portie flexibiliteit en vind je het leuk als geen dag hetzelfde is? Kan je goed zelfstandig aan de slag, heb je een groot doorzettingsvermogen én snap je als geen ander het belang van een goede relatie met de klant? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, gebruik in dat geval de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren