inschrijven

Trailerchauffeur

Valkenswaard

Kool Transport B.V. heeft meer dan 100 jaar ervaring in nationaal en internationaal transport van goederen. Zoals het transport van frisdranken, staal, containers, oud papier, hout, buizen en stukgoed. Met een modern wagenpark van meer dan 50 vrachtwagens een eigen onderhoudswerkplaats en ervaren chauffeurs is Kool Transport B.V. in staat om de klant optimaal te bedienen. Verder is Kool Transport B.V. een platte organisatie met korte lijnen en een echt persoonlijke benadering.

Voor deze gerenommeerde en dynamische organisatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren trailerchauffeur voor standplaats Eersel of Dommelen!
Over de functie:

Als chauffeur bij Kool Transport verzorg je het transport van Bier binnen Nederland en België. Je koppelt een geladen wagen aan en bezorgd de lading naar 1 a 2 adressen. Voornamelijk naar distributiecentra van onder andere Jumbo en de AH. Het bier wordt vervoerd op pallets. Vanwege contact met de klanten heb je een klantgerichte en dienstverlenende benadering en ben je het visitekaartje van het bedrijf. De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdagochtend. Je werkt in 2 ploegen van 5.00 uur tot 17.00 uur en van 16.00 uur tot 4.00 uur.
De ideale kandidaat:

- Is in het bezit van rijbewijs CE en digitale chauffeurspas;

- Heeft de Code 95 compleet;

- Heeft enkele jaren ervaring;

- Heeft een klantvriendelijke en dienstverlenende opstelling;

- Is bereid om in 2 ploegendienst te werken;

- Is bereid om te overnachten;

- Woont in een straal van ongeveer 35 kilometer van de standplaats te Dommelen of Eersel.


 

Kool Transport BV biedt:

Een mooie uitdaging bij modern bedrijf met een informele werksfeer en modern materieel. Het salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.


Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je écht passie voor je vak? Snap je als geen ander dat je op de weg het visitekaartje van de organisatie bent? En vind je het geen probleem om in 2 ploegen te werken? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren?


Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-2596106. Wil je direct solliciteren bij Kool Transport B.V.? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs


Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren