inschrijven

Chauffeur CE

Son

Vanuit de vestiging in Vianen houdt Kool Transport zich bezig met het transport van uiteenlopende goederen in zowel Nederland als daarbuiten. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben zij veel kennis verzameld, wat ingezet wordt om logistieke vraagstukken op te kunnen lossen. Dagelijks staat Kool Transport garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten. Naast het leveren van service en betrouwbaarheid, houden zij de lijnen tussen de verschillende schakels kort, waardoor hun klanten altijd centraal staan!!
Voor deze gerenommeerde en dynamische organisatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren chauffeur!

Over de functie:

Als chauffeur bij Kool Transport verzorg je het transport van diverse producten binnen Benelux. Je bent in deze functie zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen, waarbij je 2 tot 6 adressen per dag hebt. De werktijden zijn tussen 5:00 uur en 19:00 uur. Verder moet je rekening houden met 1 of 2 overnachtingen per week. Omdat je bij klanten langs gaat, is Kool Transport op zoek naar een klantvriendelijke en representatieve chauffeur.De ideale kandidaat:

- Is in het bezit van CE-rijbewijs, digitale chauffeurskaart en code 95;

- Is in het bezit van ADR-Basis (gewenst niet vereist);

- Heeft een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling;

- Is fysiek fit;

- Is bereid om te overnachten;

- Woont in een straal van 40 km van de standplaats Eindhoven.Kool Transport BV biedt:

Een mooie uitdaging bij modern bedrijf met een prettige, informele werksfeer en modern materieel. Het salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je écht passie voor je vak? Snap je als geen ander dat je op de weg het visitekaartje van de organisatie bent? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs!


Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren